Servicii

Clinica Focus ofera servicii de oftalmologie si estetica faciala de ultima generatie la cele mai inalte standarde.
Fiecare client al clinicii beneficiaza de acces la aparatura noua, performanta si consult specializat.

Oftalmologie

La Clinica Focus poti beneficia de asistenta oftalmologica performanta de cea mai inalta calitate pentru diagnosticarea si tratarea corespunzatoare a bolilor oftalmologice.

Pentru ca noi stim ca fiecare problema are o rezolvare, Clinica Focus iti propune urmatoarele servicii oftalmologice:

Optica medicala

Pentru Clinica Focus, fiecare pacient este unic, iar fiecare caz oftalmologic este tratat cu cea mai mare grija.

Datorita profesionalismului si a calitatii produselor oftalmologice pe care le oferim, clientii nostri vor avea parte de accesorii oftalmologice si servicii de cea mai buna calitate, confort si seriozitate sporita.

Chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva

La Clinica Focus frumusetea este fara batranete.

Noi iti venim in ajutor oferindu-ti servicii si aparatura performanta de ultima generatie. Obiectivul nostru este restaurarea sau imbunatatirea aspectului fizic prin proceduri inovative, corectoare sau reconstructive.
Chirurgia plastica, estetica propune dobandirea increderii de sine a pacientilor nostri, prin tratamente de ultima generatie.

Iti propunem urmatoarele servicii:

Dermatologie

Dermatologia este o specialitate medicala care are ca scop diagnosticarea si tratarea afectiunilor cutanate, anexelor pielii, a parului si a unghiilor.

Prin tehnicile si aparatura avansata de care dispune Clinica Focus, procedurile dermatologice ale tegumentului se pot efectua in vederea corectarii unor defecte sau asimetrii, fie cu scopul de a prevenii si trata semnele date de trecerea timpului.

Clinica Focus iti propune urmatoarele servicii dermatologice: